Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen


Voor onze ontspannende gelaatsverzorgingen werken wij met de kwaliteitsvolle verzorgingsproducten van Body&Bess. Er wordt aangeraden om minimum 4 keer per jaar een gelaatsverzorging te krijgen. Je huidconditie verandert sterk onder invloed van de seizoenen. Een gelaatsverzorging geeft je onmiddelijk een zichtbaar resultaat maar dat alleen is niet voldoende. Er wordt sterk aangeraden om naast de gelaatsverzorging ook de juiste producten te gebruiken. Er kan een gratis huidanalyse verkregen worden in het instituut. + Bij elke gelaatsverzorging worden de aangeraden producten voorgesteld aan de klant.
 

♦ Purifying Skin Care

Deze behandeling biedt klanten met onzuivere huidtypes de mogelijkheid om, tussen de uitgebreide behandelingen in ons assortiment, hun huid goed te laten onderhuiden. Opstoten van acné en comedonen worden hierbij vermeden. Ook voor onze jeugdige klanten is dit een ideale verzorging zonder hieraan hoge bedragen te spenderen.
Het is ook een ideale verzorging om toe te passen voor de make-up wordt aangebracht. Bij bruiden, dames en jeugdigen die zich laten opmaken voor een speciale gelegenheid. De huid wordt gezuiverd zonder te dehydrateren wat de perfecte basis maakt voor een matte gelaatsteint en een langdurig houdbare make-up.

Prijs: 50 euro 

Duurtijd: +- 40 min.
 

♦ Basic Skin Treatment

Deze gelaatsbehandeling is ideaal om uw huid vitaal en gezond te houden en is geschikt voor alle huidtypes. Deze verzorging geeft trouwens een mooie basis naar anti-aging toe.

Prijs: 60 euro

Duurtijd: +- 60 min.
 

♦ Comfort Skin Care €65,00

Deze behandeling reduceert de hypersensiviteit, vertraagt tekenen van huidveroudering, verstevigt de huid en gelaatscontouren en vervaagt niet-erfelijke hyperpigmentatie. Uw huid wordt dus in alle zachtheid weer opgebouwd en verkrijgt haar levendige uitstraling terug.

Prijs: 65 euro

Duurtijd: +- 60 min.
 

♦ Skin Control Treatment 

Deze instituut behandeling is een ware weldaad voor de klanten die kampen met onzuiverheden, acné, verwijde poriën, glimmende huid, ...die een chronische, acute of tijdelijke oorzaak hebben (bijv. hormonaal, medicatie). Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, herstellen van de hydrolipidenfilm en zuurtegraad, verfijnen en matteren van het huidoppervlak. Na de behandeling voelt de huid fris en zuiver aan en de klant voelt zich comfortabel en opgelucht. Om opstoten van acné en/of comedonen te vermijden is het nog steeds aan te raden om de Purifying Skin Care als tussentijdse behandeling voor te stellen.

Prijs: 70 euro

Duurtijd: +- 80 min.
 

♦ Hydro Lift Treatment 

Deze behandeling is geschikt voor een grauwe en futloze huid en biedt een intensieve zuurstofbehandeling. De huid wordt op een natuurlijke wijze langdurig gehydrateerd en gaat huidveroudering en rimpelvorming tegen. 

Prijs: 70 euro

Duurtijd: +- 80 min.


♦ Deep Repair & Lifting Skin Treatment 

Doordat deze behandeling een diepgaande verzorging aan de huid biedt door hoge concentraties aan natuurlijke bestanddelen, is het ideaal om uw huid te herstellen. Deze behandeling is het meest geschikt voor veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben. Na één behandeling ervaart u al onmiddellijk resultaat.

Prijs: 80 euro

Duurtijd: +- 90 min.

 

Bij alle gelaatsverzorgingen is er ook keuze om een epilatie van het gelaat bij te nemen.