Laserontharing

Laserontharing Samen met Liselot van LASER-LINE bieden wij laserontharingen aan.
Graag meer info gewenst? Contacteer me gerust ! 

Volgende data :

- Dinsdag 16/03

KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST VAN LASERONTHARING


FAQ

- Wie komt in aanmerking ?

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

- Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?
In de meeste gevallen is 85% van de ongewenste haartjes meestal na +/- 8 behandelingen verdwenen. Na deze beleeft een deel van de haarwortel een tweede groeifase waardoor deze na 1 à 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig zou kunnen hebben. Permanent doden van de haarwortel kan immers enkel in de groeifase (anagene fase) van de haren.

- Is het definitief ?
Ja, de behandeling is definitief. Soms komen na jaren enkele haartjes tevoorschijn zoals nieuwe haartjes of haartjes door hormonale veranderingen.

- Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste definitieve laserontharing ?
Vanaf 6 weken vóór de behandeling niet meer harsen, of haren verwijderen met een pincet. Wel mag U nog scheren tot 3 dagen vóór de behandeling.
Vanaf 6 weken vóór de behandeling geen zonnebanksessies meer, alsook geen bruinen-zonder-zon aanbrengen
Steeds vooraf aan de verpleegkundige melden als U medicatie neemt, en zo ja, welke.

- Is de behandeling pijnlijk ?
Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel maar dat verdwijnt na enkele uren!

- Welke kortingen zijn er allemaal ?
Deze kortingen zijn momenteel geldig :
          - 50% korting op alle behandeling voor de studenten op vertoon van je studentenkaart. ( Avondschool telt NIET mee als student zijnde )
          - Bij het behandelen van 2 zone's krijg je de goedkoopste zone aan 50% korting.
          - €50,00 korting op de 5de behandeling.

* Er is slechts mogelijkheid om te genieten van 1 korting. 

- Hoe lang duurt een behandeling ? 
Als je hierboven klikt op de prijslijst kan je naast je gewenste behandelzone telkens de tijdsduur van de behandeling zien.

- Het verschil tussen Lightsheer™ en andere veel gebruikte flitslamp (IPL) lasers?
Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn weliswaar uitgesloten met de diodelaser dankzij de gepatenteerde diodelasertechnologie en de speciale op 5 ° C gekoelde laserkop. Het exclusieve van de Lightsheer™ is dat hij ook donkere huidtypes zonder gevaar kan behandelen. Mensen met een huidtype III, IV, V of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen die traditionele lasers niet hebben. De Lightsheer™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een breed gamma energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is en verloren gaat.

Recensies van klanten

- Zara, 20 jaar, Harelbeke