Corona Maatregelen Instituut

Het instituut is (na 9 lange weken!) terug open vanaf maandag 18 mei 2020.
 

Liefste klanten,

YES, we kregen zonet groen licht om op maandag 18/05 onze deuren na 9 lange weken terug te openen! (*vreugdedansje*)

Ik probeer jullie allemaal op te bellen om een nieuwe afspraak in te plannen. Dat ik jullie niet allen op 1 week tijd zal kunnen inplannen is nu eenmaal zo, gelieve hier respect voor te hebben. Jullie mogen mij ook gerust zelf een berichtje zenden.
Vermeld hierin 1) de staat van je nagels, 2) de gewenste behandeling en 3) je beschikbare momenten.

Voorlopig laat ik de online agenda nog even op non-actief staan. Van zodra iedereen voor een eerste keer is ingepland zal er terug mogelijkheid zijn om je vervolgafspraken online in te boeken.

Dat alles niet ‘normaal’ zal verlopen zoals vroeger is een feit. In het instituut worden deze maatregelen genomen :

  • Kom alleen naar je afspraak.
  • Gelieve bij aankomst in je auto te wachten, ik geef jullie een seintje wanneer je mag binnenkomen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht! Breng gerust je eigen vers mondmasker mee, of koop er hier eentje.
  • Bij binnenkomst vraag ik je om je handen te wassen in onze daarvoorziene lavabo. Desinfecterende handzeep en wegwerp handdoeken staan er voor je klaar. Daarna zullen je handen ontsmet worden.
  • Tijdens de behandeling zal je niets meer mogen aanraken van je persoonlijke spullen. Geen gsm, geen handtas, geen ... Ook onze colorpops worden even niet aangeraakt. Jullie kunnen steeds online al onze kleurtjes bekijken, of ik toon ze zelf aan jullie in het instituut.
  • Betaal het liefst contactloos. Dit kan via Payconiq of de app van je bank. Betaal je toch cash? Doe dit dan het liefste gepast.
  • Tijdens je eerste afspraak is er even geen nail-art mogelijk. Zodat ik de kans krijg iedereen zo snel mogelijk in te plannen.
  • Voel je je niet goed? Of is er iemand in je ‘bubbel’ die symptomen vertoont? Gelieve onze afspraak dan te annuleren. Denk aan jezelf maar ook aan alle klanten die na jou volgen en aan alle personen in mijn ‘bubbel’.

Om verschillende redenen heb ik beslist om nog even te wachten met gelaatsverzorgingen, ontharingen en het plaatsen van wimperextensions. Mijn excuses hiervoor.

Wat betreft epilatie wenkbrauwen en bovenlip kan een uitzondering worden gemaakt. Hiervoor wacht ik nog even op de publicatie van het ministerieel besluit die we normaal vanavond zouden moeten ontvangen.

Onze nageltafel en kassa zijn voorzien van een preventie scherm.

Gelieve de maatregelen goed op te volgen, corona is nog steeds aanwezig. Denk aan jezelf, maar ook aan je naasten.
 

Samen tegen Covid-19!!!


Bedankt voor jullie geduld!

Tot heel snel! heart

Liefs,
Daphne